4 липня 2012 р.

"КабріоЛіто" у Харкові



А ви знаєте, що таке ППФ?
Ні, це не Приватний Пенсійний Фонд.
Ні, це не Партія Прихильників Футболу.
ППФ – це трійка найкращих, як на мене, українських телевізійних ведучих – ПЕДАН – ПРИТУЛА – ФРЕЙМУТ!
Минув майже рік, як вони залишили ранкове шоу «Підйом» на Новому каналі, так високо піднявши професійну планку, що ніхто з їх наступників (а їх вже змінилося чимало), так і не зміг до неї дотягнутися.
За цей час були нові проекти – «Ревізор» з Олею Фреймут, «Пакуй валізи» з Олександром Педаном, «Хто зверху», де змагання між командами Сергія Притули і Ольги Фреймут незримо спостерігав Олександр Педан. А користувачі соціальних мереж весь цей час засипали керівництво Нового каналу вимогами побачити улюблену трійцю разом.

І ось, нарешті, здійснилося! Новий проект цього літа – роуд-шоу «КабріоЛіто», в якому ППФ (так їх вже давно охрестили форумчани) на кабріолеті «бороздят просторы нашей страны» і через своє сприйняття знайомлять глядачів з тими містами, містечками, селами і селищами України, в які їх запрошують палкі прихильники.
Ось і до Харкова запросили!!! І вчора, 3 липня, у парку ім. Т.Г. Шевченка славнозвісна трійця влаштувала пікнік для харків’ян, на який завітали, озброївшись фотокамерами, і ми, Тургеневские девушки.
Поява цих ведучих сама по собі – свято, а коли бачиш їх ось так, на відстані простягнутої руки – враження незабутні! Завбачливо розділившись на три групи (бо натовп був неймовірний), ППФ запропонували обирати на свій смак – чи то партію в шахи в пропорції десять гравців проти одного Сергія Притули, чи то партію в теніс, великий і маленький, з Олександром Педаном, чи то зізнання в коханні до Нового каналу за допомогою написів і малюнків кольоровою крейдою на асфальті разом з Олею Фреймут.
Зрештою, захеканий Педан, втомлений активними тенісистами та пекучим сонцем, та обліплена малечею Фреймут ледве встигали нагороджувати переможців, а з головою поринувший в інтелектуальну гру Притула, тим не менш, ні на хвилину не переставав сипати направо й наліво дотепними примовками, яких у нього безліч. Це ж Притула!

У нерівній боротьбі з більш жвавішим підростаючим поколінням, ми змогли вполювати собі автографи Олі Фреймут і Сергія Притули та сфотографуватися біля зіркового автомобіля – на згадку, що це свято насправді відбулося у нашому житті.
Час сплинув швидко – раз, і ППФ вже відірвалися від натовпу, заскочили до кабріолету та натиснули на газ, на останок привітно помахавши рукою. Тепер будемо чекати виходу програми, випуски якої транслюватимуть по середам, о двадцять другій, на Новому каналі.


4 коментарі:

  1. Відповіді
    1. Так, вони такі))) На жаль, не встигли засняти той натовп, що позаду - мабуть, я бігла б від нього ще жвавіше)))

      Видалити
  2. класс!!! Ну,девушки, ну тургеневки, вы - молодцы!!!

    ВідповістиВидалити