8 липня 2013 р.

Літо - пора вчитися (ч.3, м.Київ)

       Наше спекотне літо набирає обертів. Ми вже розповідали про тренінги «Зв’язки з мас-медіа та основи піару для публічних бібліотек» , “Публічні бібліотеки – мости до електронного урядування” та заняття у чвертьфіналі конкурсу "Сучасний бібліотекарь"
Зліва- Девід Баркер, ІТ-менеджер програми "Бібліоміст"
     Цього разу жага до знань привела нас до самого Києва, де 4-5 липня відбувся дводенний тренінг "Проект-менеджмент та звітність", організований для переможців конкурсу програми «Бібліоміст» «Креативний простір в бібліотеках», на якому п’ять бібліотек-переможниць презентували свої проекти та отримували теоретичні і практичні знання з проект-менеджменту, оцінки та моніторингу, звітності  проекту, визначали стратегії його стабільного розвитку у майбутньому.
     Проект-менеджмент - це важлива складова успіху проекту як на етапі його планування, так і в ході реалізації та сталого розвитку. Ми дуже вдячні Олені Башун, менеджеру тренінгових центрів програми "Бібліоміст", за корисні, сучасні, потрібні знання, допомогу у корегуванні проектів, створення дружньої і творчої атмосфери під час занять.


А це, власне, презентація нашого проекту, що увійшов до п’ятірки кращих.




Київ - це приголомшливо красиве місто. З цим твердженням згодні і жителі Києва, і його гості. Кожен відкриває для себе в Києві найбільш цікаві та красиві місця. 
Ви можете переглянути фотоальбом наших прогулянок. 

Немає коментарів:

Дописати коментар