19 грудня 2014 р.

"Армія подарунків" - Свято для солдата


Народилася ідея створення "Армії подарунків" у харківських благодійників. Волонтерська група"Допоможи армії" ініціювала появу проекту. Поступово долучилися до акції і в інших містах України, адже бійців — тисячі, і волонтерськими силами одного міста не впоратись.
Теплі шкарпетки, дитячі малюнки, національна вишивка, та патріотичні оберіги - усе це першостоличні рукодільниці готують на свята для вітчизняних бійців, дитячі малюнки та пакунки з подарунками небайдужі приносять волонтерам.
Приєднатися запрошують абсолютно усі міста, щоб кожен боєць в АТО або на кордоні, на передовій, зміг отримати сюрприз у новорічну ніч, щоб у кожного з них було хоча би маленьке свято. Вони зустрічатимуть Новий Рік у окопах, аби ми з вами могли-таки святкувати.


Подарувати українським бійцям часточку тепла та атмосферу різдвяних свят вирішили читачі та бібліотекарі ЦБС Комінтернівського району міста Харкова. Діти підготували солодкі подарунки та обереги, зроблені своїми маленькими руками, а дорослі зібрали теплі та корисні речі для захисників.




1 коментар:

  1. Друзі, молодці! Ми також готуємо і відсилаємо подарунки. Скоро про це напишу.
    Тернопільська БібліоМишка

    ВідповістиВидалити