22 жовтня 2015 р.

Наші читачі - наша гордість!

Цього року конкурс дитячого читання 
«Найкращий читач України - 2015» для бібліотек Комінтернівського району став особливим, пам’ятним. 
Найкращим читачем  Харкова та Харківської області став Коваль Максим, учень 7 класу ліцею №173, користувач Центральної дитячої бібліотеки ЦБС Комінтернівського району. Максим  отримав Гран-прі — найвищу нагороду в конкурсі, яка не підкорювалась  іншим учасникам протягом десяти останніх років. Головним призом  для нього стала подорож на фестиваль дитячого читання «Книгоманія 2015» у місті Львові.

Враження від подорожі  у Максима залишились незабутні!!!




На фестивалі дитячого читання «Книгоманія 2015» для переможців зі всєї України були організовані:  літературно-пригодницький квест, майстер-класи, флешмоб «Шалені діти України», за участю центру сучасного танцю «Sirius».



Урочиста церемонія нагородження найкращих читачів 2015 року відбулася у Науковій бібліотеці Львівського національного університету ім. І. Франка. 
Читальна зала бібліотеки спільними зусиллями організаторів, бібліотекарів та волонтерів перетворилася на магічну школу «Буквордс» на чолі з директором Чопикдором та іншими персонажами «Гарріпоттерівської» епопеї. 


21 жовтня в малому залі ХАТОБ ім.М.В.Лисенка відбувся Обласний патріотичний форум «В граніті, в бронзі, у серцях …» приурочений до Дня захисника України, організатором якого стала Харківська обласна бібліотека для дітей.


На дітей чекала цікава програма: флешмоб «Єдина Україна», патріотичний боді-арт «Я люблю Україну», пісочна анімація, майстер-клас з петриківського розпису, а також квест «Мрій! Читай! Перемагай!», де всі охочі пройшли випробування на станціях «Козацька», «Солдатська», «Задзеркальна», «Мистецька», «Артистична».


Наступним етапом форуму стали урочисті нагородження переможців і лауреатів з усіх куточків Харківщини – обласних етапів Всеукраїнських конкурсів «Книга пам’яті мого роду» та «Найкращий читач України – 2015».

Ще раз вітаємо переможців - читачів бібліотек Комінтернівського району Коваля Максима з найвищою нагородою - Гран-прі, Капустеноко Надію, Клейманова Гліба, Макашутіну Дарину, які стали лауреатами конкурсу «Найкращий читач України – 2015».




Приємною несподіванкою для всіх учасників і гостей форуму став виступ Максима у складі вокального колективу «Ліцейські зірки».

Яскравим подарунком для всіх гостей стала вистава зразкового Театру дітей «Тимур» «Таємниця кілець або… Як все починалось» за мотивами творів К.С.Льюіса.


Немає коментарів:

Дописати коментар