9 квітня 2016 р.

Книжковий острів

Сьогодні ми відвідали виставку-продаж книжок ‪#‎Книжковийострів‬, що відбувається у Палаці спорту з 7 по 9 квітня. Побачили багато книжкових новинок, поспілкувалися з представниками вже знайомих видавництв «Генеза», «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» (Київ), «Ранок», «Эксклюзив» (Харків). Доречи, були ради зустрічі з відомою харківською дитячою письменницею Елеонорою Булгаковою, давнім другом і партнером, яка є автором видавництва «Эксклюзив». Познайомилися з новими для нас видавництвами «Український пріоритет» та
Видавництвом Вадима Карпенка (Київ). Вадим Карпенко особисто презентував книги свого видавництва, серед яких багато книг для дітей та юнацтва, авторська книга «Пригоди Марка і Харка», українські переклади світової класичної літератури, книги про історію та культурний розвиток України. Також ми ради знайомству з ТОВ «Видавничий дім «Нова інформація» (Київ), що видає періодичні видання «Газета по-українські» та щотижневик «Країна». Дякуємо за отримані у подарунок примірники ваших видань.
Ми щиро сподіваємося на подальшу співпрацю з українськими видавництвами та вдячні організаторам виставки за свято Книги.




Немає коментарів:

Дописати коментар