16 січня 2018 р.

НОВА КНИГА ЩОДНЯ. День одинадцятий

У 2017 році видавництво "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА" випустило вже сьоме видання книги Дж.К.Ролінґ "Фантастичні звірі і де їх шукати", яка є спін-офом серії книг про Гаррі Поттера.
Фантастичні звірі… — це вигаданий підручник, що нібито належить Гаррі Поттеру, авторства Ньюта Скамандера, відомого магічного зоолога.

Бібліографічний опис:
Ролінґ Дж.К. Фантастичні звірі і де їх шукати : повість / Дж.К. Ролінґ; пер. з англ. В. Морозова. - 7-ме вид. - Київ: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2017. - 128 с.

Анотація: 
Книга "Фантастичні звірі і де їх шукати" - це ілюстрована енциклопедія загадкових та дивовижних істот, які населяють чарівний світ Джоан Ролінґ. Це підручник, по якому вчився юний чарівник Гаррі Поттер. Цей довідник від А до Я - перелік різних фантастичних тварин, їх зовнішній вигляд, місяця проживання та спосіб харчування.
Невеликі відступи та історичні довідки, а також короткий опис і характеристика таких звірів, як акромантула, вогнекраб, діріколь, ерклінґ та багато інших, наповнюють сторінки книги.
Смішні нотатки на полях, які зробили Гаррі, Рон та Герміона, не дадуть вам нудьгувати.
Дослідник Ньют Скамандер, що створив дане видання, беручи участь у багатьох закордонних подорожах та мандрівках, а також збираючи інформацію в різних куточках чарівного світу, і є героєм фільму "Фантастичні звірі і де їх шукати"- екранізації книжки Джоан Ролінґ.
Тож будьте як Герміона: прочитайте підручник за один день й не забудьте подивитися фільм.



Інші книги Дж.К. Ролінґ про Гаррі Поттера у нашій бібліотеці:

Немає коментарів:

Дописати коментар