6 січня 2018 р.

НОВА КНИГА ЩОДНЯ. День другий

Готуємося святкувати Різдво! Сьогодні у мене два подарунки - для дорослих і для малят.


Бібліографічний опис:
13 різдвяних історій : збірка / упоряд. М. Савка. - Львів: Видавництво Старого Лева, 2013. - 176 с.



Автори: Карпа ІренаБондар Андрiй Курков Андрiй Вдовиченко Галина Матiяш Дзвiнка Москалець Костянтин Денисенко Лариса Савка Мар'яна Кіяновська МаріаннаЛуцишина Оксана Жадан Сергiй Андрухович СофіяВенгринюк Христя

Анотація:
Ці 13 різдвяних історій від сучасних українських письменників насправді дуже різні, і водночас вони взаємно доповнюють одна одну, як пазли великого полотна. Як саме життя. Як, зрештою, Різдво для кожного з нас, яке містить у собі значно більше сенсів, аніж традиційна картинка родинної ідилії – довкола столу з дванадцятьма стравами. Тут реальність і містика, гумор та іронія, філософське осмислення буття і трепетне світло любові, яка є істинним проводирем, як Вифлеємська зірка – крізь темінь різдвяної ночі.







Бібліографічний опис:
Гербіш Н. Одного разу на Різдво : казка / Надійка Гербіш. - Львів: Видавництво Старого Лева, 2014. - 36 с.

Анотація:
У цій дивовижно світлій та домашній казці живе справжній дух Різдва. Родина їжачків - тато, мама та троє їхніх діток - не лише разом готуються до свята, переказують історію про народження Ісуса, а й приймають несподіваних гостей - двох маленьких ховрашат, які заблукали у лісі. Усі разом вони вчаться бути мудрими, розважливими і відкривати серця для доброти.
Легкий і проникливий текст Надійки Гербіш занурить маленьких і великих читачів у зимову казку, де навіть найбільші дива стають можливими.



Аудіоказка Н.Гербіш "Одного разу на Різдво"

Немає коментарів:

Дописати коментар