9 січня 2020 р.

Villach Austria carnival. Кульмінація австрійської зими

Австрія славиться саме зимовими карнавальними дійствами. Розпочавшись з Різдвяними святкуваннями в грудні, один по одному, карнавали тривають до весни. В січні проходить кульмінаційний карнавал, у м. Філлах, затишно прилаштованому на півдні країни.


Цьогорічний карнавал традиційно готується з шиком і розмахом, і це не дає містечку остаточно заховатися в тіні великих міст. Філлах стане епіцентром невтомних радощів, розваг і святкувань. Завдяки цьому в містечку добре розвинута туристична інфраструктура.
Карнавал у Філлах в 2020 році, як завжди, пройде з великим розмахом і перетворить це маленьке містечко в місце нескінченного свята, розваг і веселощів. Це місто завжди знаходилося в тіні більш великих і значущих населених пунктів Австрії. Але, тим не менш, в місті добре розвинена інфраструктура туризму і, звичайно, в основному це заслуга Villach Austria carnival.
Звісно, який же карнавал без костюмів: вони були і є одним з найцікавіших атрибутів святкувань. Для шанувальників карнавалів у Європі костюм – щось дуже символічне, за наряд викладають просто таки тисячі євро. Разом з тим, карнавальники завжди намагаються слідкувати, щоб їх костюм був не схожий на жоден інший. На загальне здивування, досі на піку моди знаходяться костюми… ведмедів і кумедних товстунів! Завершення свята прийнято відзначати чудовим феєрверком.
Філлах (Віллах) – більш як тисячолітнє містечко. Можна сказати, що карнавал – це те, чим місто живе кілька місяців. Уявіть – щодня прокидатися у святковій атмосфері!

Ще багато цікавої інформації про цю дивовижну країну у нашому 
Пункті Європейської інформації
 Подорожуймо разом!)))


Немає коментарів:

Дописати коментар