16 лютого 2019 р.

"Подаруй книгу бібліотеці": до Міжнародного дня дарування книг


        Передати книгу в дар бібліотеці - означає подарувати книзі друге життя і справжнє задоволення багатьом читачам на довгі роки.
     Вчасно прочитана книга – величезна вдача. Вона здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником. З гарною книгою можна знайти однодумців, цікаво провести час, відчути себе у добрій компанії..
   «Подаруй бібліотеці книгу!» – це постійна доброчинна акція, що діє у всіх книгозбірнях. Вже кілька років поспіль наша бібліотека долучається до міжнародного свята - Дня дарування книг.
    Протягом двох тижнів наші читачі та гості бібліотек Слобідського району приносили книги у подарунок -   енциклопедії, словники, фотоальбоми, книги сучасної художньої літератури, книжки на іноземних мовах, книжечки для дітей…
   На нашу пропозицію долучитися до акції відгукнулося видавництво «Ранок».  Справжньо подією став подарунок  - дитячі книиг для всіх бібліотек району:
 
«Де живе пінгвін?» Н. Чуб, «Лицар-дракон» К. М’юборн та Д. Бікслі, «Школа чарівних тварин» М. Ауер, «Казки місяця» М. Чайка та книги із серії «Моя перша енциклопедія» - «Сучасні дивайси» та «Загадковий космос» - і це ще не все!
    Постійні учасники language cafe  Евгенія Доля та Любов Поясник, подорожуючи Європою та світом, назбирали багато цікавих книг  та фотоальбомів і подарували яскраві «РOLSKA» та «AVIGNON», «Ваша прогулянка Версалем», «Ніко Пірасмані»,  «Рембрант», «Париж» М.Е. Поццолі, «Толедо. Искусство…История…»

    Справжні друзі та пошановувачі бібілотеки – Є. Борох та Л. Літвішко  подарували книги А. Вороніна та фантаста С. Пономаренко, а Л.О. Хіцан – дитячі «Азбука здоров’я», «Казки для маленьких дівчаток», «АБВ букварик» та інші. 
У бібліотеках -філіях - подарунковий бум! Ми вдячні тим, хто подарував  свої книги і тим, хто лише збирається долучитися до благодійної акції «Подаруй бібліотеці книгу!». Можливо, саме Ваша книга стане комусь у пригоді: спонукає замислитись, чи дасть пораду, а може просто стане комусь гарним співрозмовником, чи принесе гармонію у життя.

                               Приєднуйтесь до кола наших друзів-дарувальників !

    Подаровані книги збільшили  бібліотечний фонд ЦБС майже на 200 примірників.


Немає коментарів:

Дописати коментар